02/09/2022

Zvanično: Arthur Melo na posudbi u Liverpoolu

u 10:42h / Kategorija:
Zvanično: Arthur Melo na posudbi u Liverpoolu
Foto: Juventus.com /


Stara dama je putem zvaničnog WEB sajta objavila informaciju o jednogodišnjoj posudbi prava na registraciju Arthura Mela koji će tekuću sezonu provesti u dresu Liverpoola.

"Torino, 1. septembra 2022. - Juventus Football Club S.p.A. saopštava da je postignut dogovor s Liverpool F.C. po pitanju privremene posudbe (do 30. juna 2023.) prava na registraciju igrača Arthur Henrique Ramos de Oliveira Mela uz odštetu u visini od 4,5 miliona eura, dok sporazum predviđa i pomoćne troškove u visini od 0,3 miliona eura. Sporazum nadalje predviđa pravo da Liverpool u potpunosti stekne prava na registraciju igrača uz odštetu u visini od 37,5 miliona eura, plativih kroz dvije financijske godine," stoji u obavještenju na zvaničnom sajtu Bianconera.

Ovim putem tim Ju1897.net portala želi Arthuru mnogo sreće u budućim životnim avanturama.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.