Pravila portala

(uslovi korištenja)

Strogo je zabranjeno:

 1. Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, koji promovira ili potiče diskriminaciju na bilo kojoj osnovi, povrjeđuje privatnost ili je štetan na bilo koji drugi način.
 2. Objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
 3. Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.
 4. Manipuliranje informacijama i identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga Portala.
 5. Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
 6. Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.
 7. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja Portala i korisnika.
 8. Postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, kao niti warez, torrent i sličnih piratskih sadržaja.
 9. Oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatnih informacija vezanih za tekst ili širu temu Portala.
 10. Vrijeđanje i omaložavanje igrača ili uprave Juventusa na bilo koji način, podrugljivi nadimci itd.
 11. Rasprava o radu tima Portala te o pravilima istog, kao niti o javnom diskutovanju o banovanim korisnicima i razlozima. Za detalje se obratite putem kontakt forme (klik);

Administratori Portala zadržavaju pravo da obrišu komentare koji ne poštuju gore navedene uslove. Konstantno kršenje gore navedenih pravila će vjerovatno rezultirati banovanjem pristupu Disqusu, i mogućnosti komentarisanja uopšte, o čemu administracija nije obavezna iznositi javnosti.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na civilizovanom ponašanju!