08/09/2020

Lavazza je novi partner Juventusa

u 13:00h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Poseban događaj za partnerstvo koje svijet gleda iz Torina. Događaj koji je pokrenuo suradnju Juventusa i Lavazze, sada službene kave talijanskog kluba, održan je jutros u "Nuvola Lavazza" u Torinu. U partnerstvu između Bianconera i Lavazze, koja je osnovana u Torinu, vide se da su se dvije marke okupile u suradnji. Zahvaljujući njihovoj strateškoj viziji i poduzetničkim sposobnostima, što im je omogućilo da mogu stvoriti i izvesti priznati pobjednički poslovni model širom svijeta, postali su dvije tvrtke svjetske klase.

Torinska izvrsnost cijenjena u cijelom svijetu, stoga je srce partnerstva Juventusa i Lavazze, koji dijele vrijednosti koje su ih uvijek karakterizirale i čine ih cijenjenima svugdje. To su dvije ikonske marke s zajedničkim pogledom u budućnost u kojem inovacije, strast i tradicija vode projekte usmjerene na nadahnuće ljudi, njihovo uključivanje i pretvaranje u protagoniste priča o izvrsnosti. Sporazum predviđa niz marketinških i komunikacijskih akcija, kao što je vidljivost marke Lavazza na terenu tijekom utakmica Serie A i Coppa Italia, u Juventusovom trening centru, aktivnosti na digitalnim i društvenim kanalima te upotreba logotipa za ATL, BTL i web komunikaciju.

Partnerstvo će također uključiti Juventus Women i svijet e-sporta, zahvaljujući nekim aktivnostima s Juventusovim eFootball momčadi. Partnerstvo također uključuje ekskluzivnu konzumaciju kave Lavazza u svim barovima i gostinjskim sobama na Allianz Stadium u Torinu, koji će biti opremljeni postajom za kavu, korištenje strojeva Lavazza u svim "Sky boksovima" stadiona, kao i pravo na opskrbu kavom u J hotelu.

"Lavazzu sa zadovoljstvom pozdravljamo u obitelji naših partnera. Ovaj je sporazum vrlo značajan za naš klub i naš grad ujedinjujući dvije najvažnije talijanske marke na svijetu. Projekti koje ćemo provoditi zajedno dotaknuti će različita područja iskorištavanjem mnogih strateških dodirnih točaka naše stvarnosti," izjavio je Giorgio Ricci, glavni direktor prihoda Juventusa, koji je bio prisutan današnjem događaju zajedno s Davidom Trezeguetom i Sarom Gamom.

"Posebno smo ponosni što potpisujemo ovo višegodišnje partnerstvo s ikonskim brendom poput Juventusa, koji je poput nas Torinez i Talijan, s važnim obiteljskim nasljeđem i međunarodnom dimenzijom. Sport predstavlja strateški stup naše marke kako bi istinska kultura talijanske kave bila cijenjena u cijelom svijetu i kako bi se dosegla poprečna publika entuzijasta. Siguran sam da će ova nova suradnja biti uspješna u prenošenju još jednom, i još bolje, zajedničkih vrijednosti poput težnje za izvrsnošću, sposobnosti inovacija i nadahnuća ljudi, a svijet Juventusa učinit će još jedinstvenijim uz kavu iskustvo najviše kvalitete od strane Lavazze," izjavio je Sergio Cravero, glavni direktor marketinga tvrtke Lavazza Group.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.