10/07/2024

Zvanično: Khéphren Thuram-Ulien je igrač Juventusa

u 18:21h / Kategorija:
Zvanično: Khephren Thuram-Ulien je igrač Juventusa
Foto: Juventus.com /


Stara dama je putem zvaničnog WEB sajta objavila informaciju o kupovini prava na registraciju Khéphren Thuram-Uliena, 23-godišnjeg, mlađeg sina nekadašnje legende Bianconera, Liliana Thurama.

"Torino, 10. jul 2024. – Juventus Football Club S.p.A. saopštava da je postignut sporazum sa OGC Nice po pitanju konačnog sticanja prava na registraciju igrača Khéphren Thuram-Uliena uz odštetu u visini od 20 miliona eura, plativih kroz tri financijske godine, sa dodatkom sporednih troškova u visini do 0,6 miliona eura. Juventus i igrač potpisali su ugovor o radu do 30. juna 2029. godine," stoji u obavještenju sa sajtu Stare dame.

Tim Ju1897.net portala ovim putem želi Khéphrenu mnogo sreće i uspjeha u dresu torinskog giganta.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.