11/06/2024

Zvanično: Kaio Jorge je novi igrač Cruzeira

u 19:19h / Kategorija:
Zvanično: Kaio Jorge je novi igrač Cruzeira
Foto: Ju1897.net portal /


Stara dama je putem zvaničnog sajta objavila informaciju o prodaju prava na registraciju Kaio Jorgea, igrača koji se na ljeto 2021. godine priključio Juventusu, ali koji je kroz naredne tri sezone uspio upisati svega 11 nastupa u dresu torinskog giganta.

"Torino, 11. juna 2024. - Juventus Football Club S.p.A. saopštava da je postignut dogovor s Cruzeiro Esporte Clube po pitanju potpunog raspolaganja prava na registraciju Pinta Ramosa Kaio Jorgea uz naknadu od 7,2 miliona eura, plativih kroz tri financijske godine. Ova operacija, umanjena za pomoćne troškove (solidarni doprinos, posrednička naknada, prodajna naknada), stvara pozitivan ekonomski utjecaj od približno 3,1 milion eura," stoji u zvaničnom saopštenjuzvaničnom saopštenju na sajtu Bianconera.

Tim Ju1897.net portala ovim putem Kaiu želi mnogo sreće u budućim sportskim i životnim avanturama.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.