26/01/2024

Tiago Djaló je novi fudbaler Juventusa

u 14:00h / Kategorija:
Tiago Djaló je novi fudbaler Juventusa
Foto: Juventus.com /


Stara dama je putem zvaničnog sajta objavila informaciju o kupovini registracionih prava na Tiago Emanuel Embaló Djalóa, portugalskog štopera rođenog 2000. godine, a koji je do nedavno branio bolje francuskog Lillea.

"Torino, 22. januara 2024. - Juventus Football Club S.p.A. objavljuje da je sa Lille Olympique Sporting Clubom postignut sporazum za konačno stjecanje prava na registraciju igrača Tiago Emanuel Embaló Djalóa uz odštetu u visini od 3,6 miliona eura koji će biti isplaćeni u 2024/25. financijskoj godini, uz dodatak pomoćnih troškova u visini od 1,5 miliona eura. Nadalje, predviđeni su bonusi u iznosu do maksimalno 2,6 miliona eura, a koji će biti aktivirani po ostvarenju dogovorenih sportskih ciljeva i/ili uslova. Juventus i fudbaler su potpisali ugovor o radu važeći do 30. juna 2026. godine," stoji u zvaničnom obavještenju na sajtu Bianconera.

Tim Ju1897.net portala ovom prilikom želi Djalóu mnogo uspjeha u redovima torinske Stare dame.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.