17/08/2023

Zvanično: Luca Pellegrini na dvogodišnjoj posudbi u Laziju

u 21:06h / Kategorija:
Zvanično: Luca Pellegrini na dvogodišnjoj posudbi u Laziju
Foto: Juventus.com /


Stara dama je putem zvaničnog WEB sajta objavila informaciju o besplatnoj dvogodišnjoj posudbi prava na registraciju Luce Pellegrinija, prema kojem dogovoru Lazio ima i obavezu konačnog otkupa istih u slučaju ostvarivanja ugovorom predviđenih sportskih ciljeva kroz naredne dvije sezone.

"Torino, 17. avgust 2023. – Juventus Football Club S.p.A. objavljuje da je postignut dogovor sa Società Sportiva Lazio S.p.A. za privremeno besplatno raspolaganje (do 30. juna 2025. godine) pravima na registraciju Luce Pellegrinija. Ugovor podrazumijeva obavezu da Lazio definitivno stekne prava na registraciju igrača, pod uslovom ostvarivanja određenih sportskih ciljeva, tokom sezona 2023/24 i 2024/25. Ugovorena naknada za konačnu akviziciju iznosi 4 miliona eura, plativih kroz tri financijske godine," stoji u obavještenju na WEB sajtu Bianconera.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.