31/12/2022

Sretna Nova 2023. godina!

u 15:38h / Kategorija:
Sretna Nova 2023. godina!
Foto: Ju1897.net portal


Iza nas je dvanaest mjeseci prepunih previranja u redovima torinskog giganta, a koje smo kao i uvijek ispratili s mnogo strasti i očekivanja. Dvanaest mjeseci u kojima Juventus nije dopunio vitrine novim trofejima, ali dvanaest mjeseci za koje se nadamo da će izroditi temelje novih uspjeha našeg omiljenog kluba. Došlo je i vrijeme da Vam dragi naši Juventini ispred uredništva Ju1897.net portala, Nikole Knoka, Antonija Domazeta i mene, Denisa Vuka, poželim mnogo uspjeha u narednoj 2023. godini.

Hvala Vam što smo bili u mogućnosti biti dijelom Vašeg svakodnevnog života. Nadamo se da ste zadovoljni blagovremenim i pouzdanim informacijama koje smo Vam donosili i tokom protekle godine, te da smo uspjeli zabilježiti sve ono što Vas kao Juventine zanima. Koristimo priliku da Vam se zahvalimo na posjetama, komentarima i sugestijama kroz proteklih dvanaest mjeseci. I u narednoj godini Ju1897.net portal će pratiti sva dešavanja oko našeg Juventusa, te podsjećati na velika bogatstva iz historije našeg voljenog kluba.

Vjerni naši čitaoci i čitateljice, pa i vi usputni prolaznici, svima Vama u Novoj 2023. godini želimo svako dobro!


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.