01/07/2021

Zvanično: Produžena saradnja s Carlom Pinsogliom

u 12:02h / Kategorija:
Zvanično: Produžena saradnja s Carlom Pinsogliom
Foto: Juventus.com /


Juventus je putem zvaničnog sajta objavio informaciju da je do 2023. godine produžena saradnja s rezervnim golmanom najtrofejnijeg kluba Italije.

"‎Pinso će biti s nama još najmanje dvije sezone, nakon što je upravo potpisao obnovu ugovora koja će ga vezati za klub do 2023. godine."

"Podignite ruku ako pročitate ovu vijest i niste se zaustavili da se nasmiješite i pomislite: 'Dai un po', eh!' (idemo!). To je postala prava filozofija, zajedno s 'podignimo nivo', izrekom koju Carlo Pinsoglio tako često koristi pri početku treninga ili zagrijavanja.‎ ‎Jednostavno rečeno, Pinso je uvijek tu, sa svojim zaraznim osmijehom, stalnim ohrabrenjima i odbranama. Uvijek je tu na zagrijavanju, u utakmicama i naravno, svaki put kad ga pozovu - mogu i računati na njega!‎ Carlo, koji se nakon prolaska omladinske akademije prije četiri godine trajno vratio u Juventus, sada predstavlja temelje, unutar tima i svlačionice.‎ Što bismo bez njega? Srećom, ne moramo sebi postavljati ovo pitanje, jer se to neće dogoditi u doglednoj budućnosti.‎"

"Dai un po’, eh!"


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.