28/05/2021

Juventus otvorio službenu trgovinu na TMALL

u 10:51h / Kategorija:
Foto: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images


Juventus s ponosom najavljuje otvaranje službene Juventusove trgovine na Tmall.com, koja je dio Alibaba Grupe i kineske vrhunske platforme za povezivanje s gotovo osamsto milijuna aktivnih potrošača.

Da bi dodatno ojačao svoju vezu s kineskim navijačima i pružio potrošačima obogaćeno i praktično iskustvo potrošnje, nakon pokretanja trgovine DEWU u ožujku, Juventus je sada sletio i na Tmall. Između ostalih, trgovina Juventus Tmall ponudit će klupske komplete za utakmicu i sportsku opremu, robu s jednim brendom Juventus, kao i ekskluzivne proizvode prilagođene kineskim navijačima, koji sada mogu prvi put kupiti novi dres za sezonu 2021/22 u trgovini Juventus Tmall.

Tmall je kinesko internetsko tržište za milijune kineskih potrošača koje zadovoljava rastuću domaću potražnju za visokokvalitetnim i međunarodnim proizvodima i vodi korisnike na poboljšani put otkrivanja i kupnje koji je ujedno zabavan i personaliziran.

"Posljednjih godina Juventus kontinuirano ulazi u područja mode, umjetnosti i zabave. Zahvalni smo što su nam mnoge platforme i partneri pružili sjajne mogućnosti da se izrazimo na različite načine, poput Milanskog tjedna mode i suradnje s drugim robnim markama za ograničene proizvode. Vjerujemo da će vodeći Tmallov sustav e-trgovine pomoći Juventusu da služi našim navijačima i da dalje promovira naš brend," izjavila je Andrea Bano, Head of Juventus Merchandising.

"Juventus želi ljudima prenijeti da smo više od nogometnog kluba. Aktivno istražujemo svoj digitalni ekosustav za brend, istovremeno proširujući granice brenda sa svojim ključnim IP-om. nogometno poslovanje. Kina predvodi svjetski razvoj digitalnog marketinga i e-trgovine. Kako bi omogućila kineskim navijačima i potrošačima lakši pristup Juventusovim proizvodima i klubu, inicijativa e-trgovine na tržištu nezamjenjiv je dio strategije naše robne marke u Azija," izjavio je Federico Palomba, generalni direktor Juventusa.

U budućnosti će Juventus nastojati stvoriti više sadržaja i kolekcija s lokaliziranim elementima za kineske navijače, kako bi se dodatno proširio angažman kluba.Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.