30/05/2021

Evra: "Stara dama se nikada ne predaje"

u 09:39h / Kategorija:
Evra: "Stara dama se nikada ne predaje"
Foto: Aitor Alcalde/Getty Images /


Nekadašnji lijevi bek i očito vječiti Juventino, Patrice Evra, ostavio je na društvenim mrežama interesantnu poruku kojom se obratio navijačima Juventusa, ali i prema njegovim riječima onima kojim je jutarnja obaveza mrziti Staru damu.

‎"Evo i malog govan**** za sve one koji su se nadali da će Juve izgubiti (sjedi na šolji, barem izgleda tako, prim. prev.). Shvataš li da se ujutro budiš i da ti je posao željeti zlo Staroj dami?‎"

‎"Svi ste htjeli da Juve propusti Ligu prvaka, ali Stara dama se nikada ne predaje. Ovo je također odlična poruka i za sve Juventine. Normalno je da su ljudi ljuti kad vas vide kako osvajate devet naslova u nizu. Možeš li zamisliti koliko su samo pri tom patili? Moramo imati razumijevanja.‎"

‎"Morate shvatiti da se ništa ne može uzeti zdravo za gotovo. Moramo poštovati, moramo uživati u tom kada osvojimo naslov, poštovati sve one koji rade za tim, ali sada ste naljutili Staru damu."‎

‎"Ali sada jedva čekam sljedeću sezonu. Htio sam se oprostiti od Andree, napravio si sjajan posao u teškim okolnostima i moraš biti ponosan na ovo prvo iskustvo u ulozi trenera.‎"

‎"U Juveu, čak i kad osvojite Scudetto, posao vam je još uvijek pod rizikom. Već sam u prethodnom videu rekao tko bi se trebao vratiti, ali i Beppe Marotta bi se trebao vratiti. Želiš da te nazovem? Nazvat ću te!‎"

‎"Vrati se kući. Vratite se kući. Tamo više nema novca. Gledaj, jedan Scudetto i svi se raziđu. To nije Juve, oni nemaju dosljednost!‎"

‎"Dakle, volim vas sve, čak i one koji nam žele zlo, ali Stara dama nikada ne popušta. I love this game!"‎
Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.