29/01/2021

Službeno: Rovella u Juventusu, Portanova i Petrelli u Genovi

u 10:34h / Kategorija:
Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images Sport


Juventus je preko svoje službene web stranice objavio kako je Nicolò Rovella postao novi igrač kluba u transferu vrijednom 18 milijuna eura, te da su Manola Portanova i Elie Petrelli postali novi igrači Genove.

Torino, 29. siječnja 2021. - Juventus Football Club S.p.A. objavljuje kako su s Genoa Cricket and Football Club finalizirani sljedeći sporazumi:

"Definitivno stjecanje prava registracije igrača Nicolò Rovella za naknadu od 18 milijuna eura plativih u tri financijske godine, naknada se može povećati do najviše 20 milijuna eura nakon postizanja određenih ciljeva tijekom trajanja ugovora. Ugovor također predviđa privremeno raspolaganje Genoe na prava registracije igrača do 30. lipnja 2022. Juventus i igrač potpisali su četverogodišnji ugovor do 30. lipnja 2024."

"Definitivno raspolaganje registracijskim pravima igrača Manola Portanove za naknadu od 10 milijuna eura plativih u tri financijske godine, naknada se može povećati za najviše 5 milijuna eura nakon postizanja određenih ciljeva tijekom trajanja ugovora s igračem. Ekonomski učinak ove transakcije pozitivan je za oko 9,6 milijuna eura."

"Definitivno raspolaganje registracijskim pravima igrača Elie Petrelli za naknadu od 8 milijuna eura koja će se platiti u tri financijske godine, naknada se može povećati za najviše 5,3 milijuna eura nakon postizanja određenih ciljeva tijekom trajanja ugovora s igračem. Ekonomski učinak ove transakcije pozitivan je za oko 7,6 milijuna eura."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.