04/01/2021

Alex Sandro pozitivan na koronavirus

u 18:59h / Kategorija:
Alex Sandro pozitivan na koronavirus
Foto: Ju1897.net portal /


Stara dama je putem zvaničnog WEB sajta saopštila informaciju da je Alex Sandro pozitivan na koronavirus i kako je klub ostvario kontakt sa zdravstvenim vlastima kako bi se definisala efikasna primjena protokola potrebnih za omogućavanje treninga i takmičarskih aktivnosti tima.

"Juventus Football Club obavještava da je nakon pojave određenih blagih simptoma dogovorena provjera na Alexu Sandru otkrila da je igrač pozitivan na Covid-19. Igrač je već smješten u izolaciju. Klub je u kontaktu sa zdravstvenim vlastima kako bi se definisala efikasna primjena protokola potrebnih za omogućavanje treninga i takmičarskih aktivnosti tima," stoji u zvaničnom saopštenju torinskog kluba.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.