03/10/2020

Juventus u fidiucijarnoj izolaciji

u 19:00h / Kategorija:
Juventus u fidiucijarnoj izolaciji
Foto: Juventus.com /


Stara dama je putem zvaničnog WEB sajta objavila informaciju o pozitivnom testu dvojice članova šireg tima na koronavirus, zbog čega je kompletan tim stavljen pod fiducijarnu izolaciju.

"Juventus Football Clubs objavljuje da su tokom provjera predviđenih važećim protokolom dva člana osoblja potvrđena pozitivnim na Covid 19. U pitanju nisu ni igrači ni članovi tehničkog ili medicinskog tima, međutim, u skladu s propisima i protokolom, čitav prošireni tim je od ovog trenutka stavljen pod fiducijarnu izolaciju. Ovaj postupak će omogućiti svim ostalim članovima koji su na kontroli bili negativni da provode redovne treninge i aktivnosti na utakmicama, ali istima neće biti dozvoljen kontakt s osobama izvan grupe. Klub je u stalnom kontaktu s nadležnim zdravstvenim organima," stoji u javnom saopštenju aktuelnog prvaka Italije.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.