05/09/2020

Zvanično: Cristian Romero na posudbi u Atalanti

u 20:22h / Kategorija:
Zvanično: Cristian Romero na posudbi u Atalanti
Foto: Juventus.com /

Stara dama je putem zvanične web stranice objavila informaciju o konačnom dogovoru o posudbi registracionih prava na Cristiana Gabriela Romera u Atalantu.

"Torino, 5. septembra 2020. godine - Juventus Football Club S.p.A. obavještava informaciju o konačnom dogovoru s Atalanta B.C. S.p.A. po pitanju dvogodišnje posudbe registracionih prava na Cristiana Romera u visini od dva miliona eura plativih kroz tekuću financijsku godinu, validne do 30. juna 2022. godine. Postignuti dogovor bi mogao biti uvećan za dodatna dva miliona eura u odnosu na ostvariva određena sportska postignuća tokom dvogodišnje posudbe. Dogovor također Atalanti B.C. S.p.A. potvrđuje pravo definitivnog otkupa registracionih prava na igrača u visini od 16 miliona eura, plativih kroz tri financijske godine," stoji u zvaničnom obavještenju na sajtu Juventusa. Tim Ju1897.net portala ovim putem želi Cristianu Romeru mnogo sreće na sportskom i životnom planu!


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.