14/09/2020

Raffles Family Office je novi partner Juventusa

u 11:37h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Raffles Family Office (RFO), sa sjedištem u Hong Kongu biti će novi regionalni partner kluba u Aziji u sljedeće tri godine. RFO se sada pridružuje brendu Juventusa širom azijskih teritorija (uključujući Kinu i Singapur), u kojem djeluje na tržištima, jamčeći dugoročne usluge svojim klijentima i obiteljima.

Juventus i Raffles dogovorili su sporazum u ime vrijednosti koje su im zajedničke, važnosti obiteljskog nasljeđa, odlučnosti i povjerenja u vlastite ciljeve. Sporazum predviđa niz marketinških aktivacija na tom području, koje će također uključivati ​​klijente i partnere Rafflesa, dok se čeka povratak Juventusove prve momčadi u Aziju u narednim godinama.

Komentirajući partnerstvo, Giorgio Ricci, glavni direktor prihoda Juventusa izjavio je: "Sretni smo što možemo pozdraviti Raffles Family Office kao dodatak obitelji Juventus. Ova inovativna suradnja predstavlja Juventusovu otvorenu i raznoliku strategiju za partnerstvo s brandovima. I naš klub i Raffles Family Office dijele solidnu sinergiju u prihvaćanju i njegovanju obiteljskog nasljeđa i baštine. Vjerujemo da će ovo partnerstvo nesumnjivo podržati ciljeve obje marke da prošire svoje vidike u Aziji."

Federico Palomba, generalni direktor Juventusa APAC, dodao je: "Ovo partnerstvo, koje je jedno od prvih od uspostavljanja naše podružnice APAC-a krajem 2019. godine, uistinu pokazuje značajan uspjeh naše prisutnosti na tržištu, posebno u Kini. Također pokazuje neizmjernu vrijednost svijesti i imovine kluba u ekspanzivne mreže Raffles Family Office. Radujemo se što ćemo partnerstvo zaživjeti razvojem prilagođenih aktivacija s Raffles Family Office koji govore o idealima njegovih uglednih klijenata."

Na kraju, Chiman Kwan, osnivač i izvršni direktor Raffles Family Office, izjavio je: "Raffles Family Office ponosan je što podržava Juventus i postaje jedan od strateških partnera kluba u Aziji. Partnerstvo RFO-Juventus amblem je zajedničkih uvjerenja po kojima obje organizacije žive, važnosti zaštite obiteljskog nasljeđa, vrijednosti predanosti i jedinstva i tradicije inovacija za osvajanje novih horizonata. Uzbuđeni smo što smo povezani s Juventusom, koji utjelovljuje naš temeljni ideal da stvorimo istinsku vrijednost iznimnim izvršavanjem u dinamičnoj i zabavnoj kulturi."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.