27/08/2020

Ronaldo: "Radimo na planu da pokorimo Italiju, Evropu i svijet!"

u 19:58h / Kategorija:
Ronaldo: "Radimo na planu da pokorimo Italiju, Evropu i svijet!"
Foto: Daniele Badolato - Juventus/Juventus FC via Getty Images /

Najveća zvijezda Stare dame poručuje da sa visokim ambicijma ulazi u svoju treću sezonu u ulozi Bianconera, te da je sa svojim saigračima još jednom rade na cilju da pokore Italiju, Evropu i svijet!

"Spremajući se za svoju treću sezonu kao Bianconero, moj duh i ambicije su na visokom nivou kao i uvijek. Golovi. Pobjede. Odanost. Predanost. Profesionalizam. Svom svojom snagom i dragocjenom pomoći mojih saigrača kao i cjelokupnog kadra Juventusa još jednom radimo na planu da pokorimo Italiju, Evropu i svijeta. Rušenje rekorda. Prevazilaženje prepreka. Osvajanje titula i ostvarivanje ličnih ciljeva. Svakim narednim putem napraviti više i bolje. Doseći visine i uspjeti u svim izazovima koji nam se mogu ispriječiti. Svaku narednu godinu napraviti boljom avanturom od prethodne i osvojiti sve za naše navijače. Biti nositelj ove nevjerojatne i jedinstvene strasti koju predstavlja Juventus i živjeti u skladu s njegovom historijom, uzdižući naše ime, naše vrijednosti i naše standarde što je više moguće. Mi smo Juventus! Mi smo šampioni! Vratili smo se i jači smo nego ikada! Računamo na vas! Svi skupa! Fino Alla Fine," stoji u objavi Cristiana Ronalda na njegovom Instagram profilu.


As I’m getting ready for my third season as a bianconero, my spirit and ambition are as high as ever. Goals. Victories. Commitment. Dedication. Professionalism. With all my strenght and with the precious help from my teammates and all of the Juventus staff, we work once again to conquer Italy, Europe and the World! Breaking records. Overcoming obstacles. Winning titles and achieving personal goals. To do more and better once and again. To reach higher and to succeed in all challenges that may come our way. Making every year into an adventure better than the one before and winning everything for our fans and supporters. To be the bearers of this amazing and unique passion that is Juventus, and to live up to it’s history, elevating our name, our values and our standards as high as possible. We are Juventus! We are the Champions! We are back and stronger than ever! We are counting on you! All together! Fino Alla Fine! 💪🏽
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.