25/06/2020

Juventus predstavio novu web stranicu

u 09:08h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Dan, 24. lipnja 2020., još je jedan povijesni datum za našu sadašnjost i našu budućnost. Budući da Juventus.com ne samo da mijenja svoj izgled, on mijenja i način komuniciranja za Juventusove navijače, ali i s navijačima iz cijelog svijeta. Pokretanje nove web stranice Juventus.com i nove Juventusove aplikacije označava obnovu klupske digitalne strategije i prvi veliki korak u razvoju, u kojem će navijači biti u središtu novog integriranog i cjelovitog ekosustava.

Juventus.com i Juventusova aplikacija stoga su postali digitalni ekosustav koji svoju ponudu proširuje sadržajem najnovije generacije kako bi iskustvo navijača i korisnika svih kontinenata postalo sve privlačnijim. Juventus će i dalje govoriti i komunicirati ne samo na talijanskom jeziku, ali i na engleskom, španjolskom, portugalskom, arapskom, kineskom, japanskom i indonezijskom jeziku.

Cilj je pružiti navijačima jedinstveno iskustvo na web stranici, aplikaciji, internetskoj trgovini (u potpunosti redizajniranom) i Juventus TV, klupskoj OTT platformi, koja je sada integrirana kao novi video odjeljak. Navijači će također imati priliku pristupiti novoj i personaliziranoj stranici profila ("My Juve"), gdje mogu imati sve što vaše iskustvo s klubom čini jedinstvenim, od usluga, proizvoda i personaliziranog sadržaja. Druga važna faza ovog procesa bit će nove platforme članstva i izdavanja karata, koje bi trebale biti pokrenute 1. srpnja.

Za Juventus, digitalni je svijet glavno sredstvo za širenje eksponencijalno rastućeg brenda, koji svoj pogled usmjerava upravo prema ovom svijetu, kako bi nastavio svoj put u budućnost. Ovaj se koncept sažima u dvije riječi koje su inspirirale inovaciju koju danas vidite prvi put pred očima, Digital First. Web stranicu i aplikaciju karakterizira novi podebljani i remetilački dizajn, koji je optimizirani za mobilne upotrebe, što navijače stavlja u središte događanja. Sve je prepravljeno, dizajnirano s dinamičnim sadržajem u prvom planu, poput videa i animacija, u iznenađujuće asimetričnom rasporedu. Digitalni ekosustav znači virtualno, ali vrlo stvarno mjesto na kojem se mogu naći svi tipovi korisnika koji se žele približiti Juventusu, njegovoj povijesti, njegovom nogometu, njegovom brandu i njegovoj filozofiji: Live Ahead.

"Od početka puta koji nas je doveo do zamisli, stvaranja i pokretanja novog digitalnog ekosustava, snažno smo željeli slijediti dva cilja temeljna za našu viziju. Prvo je u središte projekta staviti navijače, koji će sada zahvaljujući brzom i jednostavnom postupku registracije imati lak i personaliziran pristup svim dodirnim točkama na platformi. Kao takvi moći će uživati ​​u svim dostupnim sadržajima, videozapisi će igrati ključnu ulogu u našim proizvodima i uslugama koji su dostupni na bilo kojem mjestu i u bilo kojem trenutku. Pored ovoga, još jedna važna svrha je daljnje širenje naše globalne publike, daljnje unapređenje brenda i pružanje našim navijačima dodatne mogućnosti. Stoga danas započinje novi i uzbudljiv put, onaj koji još više povećava naše vodstvo u digitalnoj areni. Napor i strast s kojom smo radili, omogućuju nam da pokrenemo ne samo novu web stranicu i novu aplikaciju, već, prije svega, drugačiji, izravniji i privlačniji način za dosezanje naših navijača," izjavio je Giorgio Ricci, glavni direktor za prihode Juventusa.Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.