12/02/2020

Bianconeri produžili saradnju s Allianzom do 2030. godine!

u 19:51h / Kategorija:
Bianconeri produžili saradnju s Allianzom do 2030. godine!
Foto: Juventus.com /

Stara dama je putem zvaničnog WEB sajta objavila informaciju o produženju saradnje s Allianzom, a koja će po novom ugovoru ostati važeća do 2030. godine, te u kasu Juventusa sliti dodatnih 103.1 miliona eura.

"Torino, 12. februar 2020. godine - Juventus Football Club S.p.A. je postigao sponzorski sporazum s Allianz S.p.A. po pitanju vizualnosti, počevši od tekuće financijske godine, a koja uključuje trening garnituru prvog tima Juventusa, određena sponzorska prava vezana uz ženski sportski sektor, kao i produženje prava na imenovanje Allianz Stadiuma za narednih sedam sportskih sezona. Nastavljajući prethodni ugovor od 1. jula 2023. godine do 30. juna 2030. sporazumom je odlučeno da će ranijem dogovoru biti priloženo dodatnih 103,1 miliona eura," stoji u objavi na zvaničnom sajtu Juventusa.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.