14/01/2020

Merih Demiral uspješno operisan: "Vraćam se jači!"

u 20:30h / Kategorija:
Merih Demiral uspješno operisan: "Vraćam se jači!"
Foto: Juventus.com /

Nakon što je tokom susreta s Romom zadobio težu ozljedu prednjeg ukrštenog ligamenta i meniskusa lijevog koljena, turski reprezentativac je danas i uspješno operisan, a predviđeni period rehabilitacije procijenjen je na od šest do sedam mjeseci.

"Nešto ranije, u današnjim poslijepodnevnim satima Merih Demiral je podvrgnut rekonstrukciji prednjih ukrštenih ligamenata i šivanju meniskusa lijevog koljena. Operacija, provedena od strane profesora Christiana Finka u Hochrum klinici u Innsbrucku, a sve uz prisutnost Juventusovog Dr. Tzouroudisa je napravljena izvanredno. Period predviđen za optimalnu rehabilitaciju je od šest do sedam mjeseci," stoji u zvaničnom saopštenju na WEB stranici Stare dame.

Tim Ju1897.net portala koristi i ovu priliku da Demiralu poželi uspješnu rehabilitaciju i što brži povratak u dres Juventusa.

"Želim da se zahvalim svima za podršku nakon moje ozljede. Možete biti sigurni da ću se vratiti još i jači," poruka je Demirala putem njegovog zvaničnog Instagram računa.Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.