05/12/2019

Bonucci: "Totalna promena sa Sarrijem"

u 21:08h / Kategorija:
Foto: Emilio Andreoli/Getty Images
Leonardo Bonucci je govorio na skupu koji je organizovao Randstad, partner Juventusa, na Allianz Stadiumu, dotakavši se brojnih tema.

"Moramo shvatiti promenu, u suprotnom smo izgubljeni. To se desilo sa Sarrijem, totalna promena u poređenju sa onim kako smo ranije igrali. Moramo je prihvatiti bez pretpostavke, bez razmišljanja o tome da smo uvek u pravu. Veoma sam samokritičan, kada napravim grešku, odmah sam svestan toga. To je ono što omogućava da se popravite. Sada sam mudriji. Odluka da odem u Milan mi je omogućila da sazrim kao čovek, ali u Juventusu dajem maksimum. Ta promena je bila previše za ono što sam bio u tom momentu, ovde se mogu 100% uklopiti u ovu dimenziju. Stariji moraju pružiti činjenice, ne samo priče, u suprotnom je teško biti kredibilan. Od mladih se mora ukrasti entuzijazam, što je za nas fundamentalno. Oni prihvataju izazove, što je za nas dodatni stimulans."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.