18/11/2019

Juventus i Linglong Tire produžili ugovor do 2022. godine

u 12:09h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Bio je to nevjerojatni put koji su dijeli Juventus i Linglong Tire, koji su 1. veljače 2018. godine potpisali sporazum o partnerstvu. Zajedničko iskustvo, tijekom kojeg je Juventus osvojio dva naslova Serie A, jednu Coppa Italia i talijanski Super Cup. Juventus i Linglong s ponosom najavljuju produženje, tako da će Linglong Tire i dalje biti službeni partner Juventusa do 2022. godine. Produljenje ugovora nastavlja i jačanje Juventusove prisutnosti u Aziji, zajedno s ostalim sponzorima.

Klub i brend guma uživali su u dubokom i suradničkom partnerstvu, u kojem su obje strane imale koristi od sporazuma, te se navijači sada mogu nadati još većem radu između dvije strane.

"Sretni smo što nastavljamo s ovim uspješnom partnerstvom s Linglong Tireom. Ovo se pokazalo kao obostrano korisno partnerstvo koje je omogućilo da oba brenda nastave globalno rasti zahvaljujući nizu fantastičnih aktivacija. Radujemo se što ćemo proširiti našu suradnju kako bismo stvorili još bolja iskustva za navijače," rekao je Giorgio Ricci, glavni direktor za prihode Juventusa.

"Tijekom posljednjih nekoliko godina, Juventus i Linglong surađivali su i uspostavili dobar suradnički odnos i duboko prijateljstvo. Linglong je pomoću velike i odane svjetske baze navijača poboljšao svoj imidž marke i povećao prodaju svojih proizvoda, a brend sada bira više potrošača. Obnova je rezultat visokog stupnja jedinstva u potrazi za izvanrednim vrijednostima za obje strane. Stoga ćemo od sada pa sve do 2022. godine zajedno s Juventusom nastaviti zajedno donositi više zadovoljstva i iznenađenja navijačima i potrošača širom svijeta," rekao je predsjednik Linglong-a Wang Feng.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.