24/10/2019

Povećana vrijednost ugovora s Jeepom

u 08:46h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Juventus je na svojoj službenoj web stranici objavio kako je dogovorio povećanje vrijednost ugovora s Jeepom u iznosu od 25 milijuna eura za sezone 2019/2020 i 2020/2021.

Zbog izvrsnih sportskih rezultata kojih je posljednjih godina ostvarila prva momčad, koja je doprinijela poboljšanju UEFA-inog renkinga, i zbog povećane svijesti o brandu Juventus na svjetskoj razini, nogometni klub Juventus SpA i FCA Italy SpA su se složili povećati godišnju fiksnu naknadu za Jeep u iznosu od 25 milijuna eura za sezone 2019/2020 i 2020/2021, koje uključuju određena dodatna prava sponzora. Ostale odredbe utvrđene u sponzorskom ugovoru sklopljenom u travnju 2012. godine i koje je na snazi ​​do 30. lipnja 2021. ostaju nepromijenjene. U isto vrijeme, Juventus i FCA dogovorili su se da započnu pregovore za obnovu sponzorskog ugovora, prije roka utvrđenog u ugovoru. Juventus i FCA su povezane strane jer obje podliježu kontroli EXOR NV-a. Ova transakcija, iako je obična transakcija pod tržišnim ekvivalentnim uvjetima, sukladna je postupku za transakcije s povezanim stranama, koje je usvojio Juventus, uz odobrenje Upravnog odbora, nakon obrazloženog pozitivnog mišljenja Odbora za transakcije s povezanim stranama. Kako se radi o značajnoj transakciji s povezanim stranama (maggiore rilevanza), informativni dokument bit će objavljen u skladu s uvjetima i postupcima utvrđenim važećim zakonima i drugim propisima.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.