11/10/2019

Dashing je postao novi regionalni partner Juventusa

u 10:55h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Juventus je preko svoje službene web stranice objavio kako je Dashing postao novi regionalni partner kluba.

Snaga Juventusa i snaga Dashinga, vodeće marke u njezi muškaraca u Maleziji, udružili su se. Zahvaljujući regionalnom partnerstvu s Dashingom, brandom WIPRO-a, Juventus je sada ušao u sektor njege muškaraca u Maleziji i Bruneju. Višegodišnji sporazum koji pokazuje stvaranje iskustava i proizvoda kako bi se još više približio navijačima Juventusa u ove dvije regije.

"Izuzetno nam je drago što možemo najaviti novo regionalno partnerstvo sa Dashingom. Vodeća tvrtka u sektoru muške osobne njege u Maleziji i Bruneju, koja je dio WIPRO-a, jednog od najvećih industrijskih proizvođača u Aziji. Ovaj sporazum jamči klubu veću blizinu navijača u regiji kroz promociju proizvoda sa zajedničkom robnom markom, počevši od 2020. godine, a istovremeno omogućava Dashingu mogućnost da svojim potrošačima ponudi nezaboravna iskustva, dok istovremeno ostane u bliskom kontaktu s aktualnim događajima i povijesti Bianconerija," izjavio je Giorgio Ricci, glavni direktor prihoda u Juventusu.

"Uz pobjedničku tradiciju Dashinga i Juventusa, imamo za cilj konsolidirati vezu s Juventusovim navijačima u Maleziji i Bruneju. Tradicija nogometnog giganta poput Juventusa, kojem se dive diljem svijeta, navijačima u Maleziji će doći kroz niz proizvoda za njegu muškaraca. To je novo poglavlje u 25 godina povijesti omiljenog brenda Malezije u sektoru osobne njege muškaraca. Ovo partnerstvo je savez dva apsolutna prvaka," izjavio je Sriram, predsjednik Uprave, Wipro Unza Malezija.

Osim lansiranja zajedničke robne marke, u programu za 2020. godinu, ovim partnerstvom je cilj stvoriti jedinstvena iskustva i posebne aktivacije za navijače Juventusa, uključujući priliku doživjeti nezaboravne dane na Allianz Stadiumu.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.