26/09/2019

Otvoren UNDICI Shot

u 11:59h / Kategorija:
Foto: Juventus.com

Projekt UNDICI napravio je još jedan korak na svom putu rasta, kroz pomoć UNDICI Shot-a, prostora posvećenog zdravoj hrani koja spaja strast prema Juventusu, hrani i nogometu, a može se pronaći u Flagship Store-u u Milanu.

Strast, autentičnost i dijeljenje. Sa stilom. Ovo su elementi koji su karakterizirali višestruko iskustvo UNDICI-a tijekom njegova rasta, od predstavljanja na Milanskom tjednu mode 2018. godine, do Šangaja, gdje je ovo ljeto bio dio Juventus Villagea. Ovi se elementi sada mogu naći u prostoru u Milanu, zahvaljujući otvaranju UNDICI Shot-a, Juventus Caffè-a, koji poslužuje sve, od doručka do aperitiva i to je nešto što će obogatiti iskustvo Flagship Store-a, pružajući posjetiteljima gastronomsko iskustvo koje je osmislio Juventus.

Kao što pokazuju dva temeljna elementa formata, stolić u obliku „Pravokutnika“ i „Talijanski bar“ - s ponudom hrane koja želi poboljšati bogatstvo i kvalitetu sastojaka iz talijanske kuhinje. UNDICI Shot nudi, unutar prostora, mogućnost dijeljenja autentičnih trenutaka, kombinirajući strast i gostoprimstvo.

U prostoru su gotovo svi Juventusovi paket-to-go proizvodi biorazgradivi i proizvedeni u kompostiranom materijalu. 

Otvaranje UNDICI-a još je jedan korak naprijed koji naglašava ambiciju Juventusa, ne samo zahvaljujući UNDICI projektu, već i stvaranju iskustava kojem smo svjedočili kroz nogomet i usmjeravali ga prema drugim stvarima, otvarajući nove načine razumijevanja kluba na međunarodnoj razini.

UNDICI Shot, jedinstvena atmosfera očekuje vas u prekrasnoj Juventusovoj glavnoj prodavaonici na Corso Matteotti 8 u Milanu. I tu se ne završava, ostanite sa nama... Live Ahead and take a shot!


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.