18/07/2019

Nilox je novi partner Juventusa

u 12:42h / Kategorija:
Foto: Juventus.com
Najbolji klub u Italiji i najbolja kompanija na e-board tržištu su potpisali ugovor o partnerstvu. Nilox je u 2016. godini već bio partner Juventusa, a kompanija je deo Esprinet Group.

Ugovor podrazumeva promociju njihovih produkata, poput električnih scootera, e-bikesa i hoverboarda DOC ECO 2. "Srećni smo što opet možemo poželeti dobrodošlicu Niloxu među zvanične partnere Juventusa. Naš klub je već godinama u potrazi za partnerstvima usmerenim ka stvaranju inovativnih projekata. Ponosni smo na dogovore sa kompanijama poput Niloxa, čiji je cilj zadovoljavanje tehnoloških navika ljudi," izjavio je Giorgio Ricci, Juventus Chief Revenue Officer.

"Veoma smo srećni što smo se vratili Juventusu. Nilox je izabrao da se povezuje sa svetom fudbala i Juventusom, koji predstavlja izvrsnost sporta u Italiji i inostranstvu. Ovim dogovorom očekujemo da postignemo velike rezultate na planu vidljivosti i prepoznavanja naših produkata i brenda," izjavio je Giovanni Testa, Esprinet Business Operations Manager and Head of the Nilox brand.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.