01/07/2019

Challenge. Change. Live. #LiveAhead

u 13:28h / Kategorija:
Challenge. Change. Live. #LiveAhead
Foto: Juventus.com

Od današnjeg dana, ovo će biti središte vizuelnog identiteta kluba koji će se pokrenuti kroz svoje aktivnosti, kako na terenu tako i izvan njega.

Počevši od "Life is a matter of Black and White" dvije godine ranije, Juventus je najavio svijetu jednu od najvećih promjena u svojoj novijoj povijesti, lansiranje novog vizuelnog identiteta, počevši od izbora novog logotipa. Dvije godine kasnije, ovo je novi korak, korak dalje, jer je to duh Juventusa - gledati naprijed i spreman LIVE AHEAD.

Bit će to temeljno načelo koje će oblikovati narav kluba od današnjeg dana, od naše komunikacije do naše grafike, do naših aktivnosti i naših sportskih događaja. LIVE AHEAD, savršeno definira izgled Juventusove vizije. Vizija koja je započela promjenom vizualnog identiteta kluba u 2017. godini.

Cilj je biti kulturno relevantan ne samo za navijače Juventusa, nego i za nogometne navijače općenito, kao i za entuzijaste zabave kroz zajednički koncept. Što se temelji na tome kako se Juventus želi projicirati u današnjem svijetu, daleko iznad tek 90 minuta na terenu.

Jeste li spremni za LIVE AHEAD?


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.