12/02/2019

Juventus odobrio izdavanje nekonvertibilnih obveznica

u 15:21h / Kategorija:
Foto: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Juventus je preko svoje službene web stranice objavio kako je upravni odbor kluba odobrio mogućnost izdavanja nekonvertibilnih obveznica u jednoj ili više tranši, do 30. lipnja 2019. godine, u ukupnom nominalnom iznosu od sto do dvjesto milijuna eura.

Juventus Football Club SpA obavještava kako je upravni odbor odobrio mogućnost izdavanja nekonvertibilnih obveznica u jednoj ili više tranši, do 30. lipnja 2019, u ukupnom nominalnom iznosu od sto do dvjesto milijuna eura, a plasman je rezerviran za kvalificirane ulagače. Cilj izdavanja obveznica je osigurati financijska sredstva za opće korporativne svrhe, racionalizirajući strukturu i dospijeće duga.

Iznos, datum dospijeća i obilježja obveznica posebno će se odrediti na temelju mogućnosti koje nudi tržište. Obveznice će biti uvrštene na uređeno tržište ili na multilateralni sustav trgovanja Europske unije.

Zapisnik o odobrenju odluke Upravnog odbora o izdavanju obveznica bit će dostupan javnosti u sjedištu Društva, na ovlaštenom sustavu 1info.it, te na web stranici juventus.com u skladu s važećim zakonom.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.