01/10/2018

Juventus predstavio kandidate za novi sastav Upravnog odbora

u 10:32h / Kategorija:
Juventus predstavio kandidate za novi sastav Upravnog odbora
Foto: Juventus.com

Juventus je putem zvaničnog sajta objavio listu kandidata za novi sastav Upravnog odbora koja će biti predstavljena dioničarima 25. oktobra, a na njemu se kao što je i bilo saopšteno tokom proteklih dana nisu našli dosadašnji generalni direktor, Giuseppe Marotta, te glavni izvršni direktor, Aldo Mazzia.

Nova lista, osim što je skraćena za pomenute dvije osobe nije pretrpila nikakve daljnje promjene u odnosu na prethodni sastav. Uz listu kandidata za novi sastav Upravnog odbora pridodate su još dvije liste, a radi se o stalnim i zamjenskim kontrolorima, koje su također sastavljene od već ranije poznatih lica.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.