28/09/2018

Wanbo Sports je novi partner Juventusa

u 11:42h / Kategorija:
Foto: Juventus.com
Juventus je preko zvaničnog sajta obelodanio da je poptisao regionalno partnerstvo sa vodećom medijskom kompanijom u svetu sporta na teritoriji Azije.

Wanbo Sports je vodeća kineska kompanija u svetu sportskih medija, koja operiše na teritoriji čitave Azije, a od danas je regionalni partner Juventusa. Od osnivanja, Wanbo Sports je kao kompanija veoma brzo napredovala, postavši lider u Kini i na globalnom nivou, akumulirajući u proseku pola miliona novih pretplatnika mesečno. Partnerstvo će doprineti porastu prisustva Juventusa u Aziji, gde je navijačka baza u konstantom porastu.

"Zadovoljni smo što možemo objaviti partnerstvo sa kompanijom Wanbo Sports, koja je vodeći brend na azijskom tržištu. Ovaj dogovor potvrđuje želju kluba da bude sve prisutniji na kineskom tržištu i omogućava nam da budemo bliži našim navijačima u Aziji," rekao je Giorgio Ricci, Co-Chief Revenue Officer - Global Partnership and Corporate Revenues.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.