24/09/2018

Juve objavio partnerstvo sa Blockchain platformom Socios.com

u 20:15h / Kategorija:
Juve objavio partnerstvo sa Blockchain platformom Socios.com
Foto: Ju1897.net portal

Juventus je danas putem zvanične stranice saopštio javnosti da je ponosan na pokretanje inovativnog globalnog partnerstva sa Blockchain platformom Socios.com, predviđenom navijačima, uz plan da lansira zvanične navijačke Tokene (Juventus Official Fan Token).

"Sa preko 340 miliona Bianconera širom svijeta, te globalnom digitalnom navijačkom bazom koja premašuje cifru od 60 miliona širom raznih socijalnih mreža, pokretanje 'Juventus Official Fan Token' će evoluirati globalnu klupsku navijačku strategiju i pomoći da proširi našu globalnu audijenciju dovodeći naše navijače bliže jedan drugome."

"Juventus Official Fan Token će dozvoliti interakciju klupskih navijača širom svijeta kroz mobilnu platformu za glasanje i anketiranje, koje će opet dozvoliti da se glas navijača čuje, te stvori ličnu i direktnu komunikaciju između kluba i njegovih navijača. Navijači će imati priliku da kupe Juventus Official Fan Token kroz inovativnu šemu poznatu kao Fan Token Offering (FTO). Socios.com planira pustiti Juventus Official Fan Token u opticaj već početkom prvog kvartala 2019. godine."

"Giorgio Ricci, Co-Chief Revenue Officer, Head of Global Partnerships and Coprporate Revenues of Juventus: 'Juventus je sretan što Socios.com može nazvati svojim partnerima. U klubu smo uvijek jako pažljivi da kontrolišemo situaciju spram inovacija i novih tehnologija. Zajedno sa Socios.com vjerujemo da možemo ponuditi nove prilike našoj svjetskoj navijačkoj populaciji, da se na sjajan način priključe radu njihovog omiljenog kluba.'"

"Alexandre Dreyfus, CEO & Founder of Socios.com je dodao: 'Budući da se radi o jednom od najvećih i najuspješnijih fudbalskih klubova na svijetu, sretan sam što je Juventus odlučio da radi sa Socios.com, te potražuje nagrade kakve naša inovativna platforma može ponuditi.'"

"Juventus Official Fan Token će biti dostupan isključivo putem platforme Socios.com, te će biti moguće razmjenjivati ga sa domaćim tokenom iste platforme, poznatim kao $CHZ."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.