23/08/2018

Nike: "Ronaldo, sada zaboravi sve i kreni iz početka"

u 22:43h / Kategorija:
Foto: twitter.com/jup1897

Nike je odlučio podržati Cristana Ronalda pred njegovim debijem u Torinu ogromnim banerom koji je prekrio cijelu zgradu na Piazza Vittorio Veneto.

"Postao si prvi fudbaler u Evropi koji je za jedan klub najbrže moguće postigao 350 golova (335 utakmica). Postao si prvu fudbaler koji je u okviru profesionalnog šampionata postigao 40 pogodaka u dvije sezone u nizu. Postigao pogodak u svakom od 90 minuta. Postao si prvi fudbaler koji je postigao 60 ili više golova unutar Sunčeve godine (i činio si to četiri godine u nizu). Postigao pet pogodaka i asistirao za jedan u okviru jedne utakmice. Postao si jedini fudbaler koji je postigao preko 50 pogodaka u šest različitih uzastopnih prvenstava. Postao si najbolji strijelac svih vremena svoga tima (451 pogodak). Postigao si najviše pogodaka u sedam ligaških utakmica u nizu (15). Osvojio si 15 trofeja sa svojim klubom. Postigao 573 klupska natjecateljska pogotka. Upisao si 763 nastupa na klupskom nivou. Postao si prvi fudbaler koji je postigao 100 pogodaka u evropskim klupskim natjecanjima. Postigao si najviše pogodaka u evropskim klupskim natjecanjima (123). Postigao si najviše pogodaka u top evropskim klupskim natjecanjima (120). Postigao si najviše pogodaka u sedam utakmica u nizu u okviru evropskog najvećeg klupskog natjecanja (15). Postigao si najviše pogodaka u pet najjačih evropskih šampionata (396). Postao si jedini fudbaler koji je pogađao u 11 uzastopnih utakmica evropskog najvećeg klupskog natjecanja. Postao si jedini fudbaler koji je pogađao u tri evropska finala. Postigao si rekordan pogodaka broj u okviru jedne sezone evropskog najjačeg klupskog natjecanja (17). Pobijedio si najviše evropskih finala (5). Osvajao si najviše nagrada za najboljeg igrača kluba, najboljeg igrača Evrope, najboljeg igrača svijeta (4). Postao si jedini fudbaler koji je postigao deset pogodaka protiv jednog kluba u okviru najvećeg evropskog klupskog takmičenja. Osvojio si pet blještavih Zlatnih lopti. Sada zaboravi sve to i kreni iz početka."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.