30/05/2016

Marotta: "Veliki sam optimista po pitanju Alvesa"

u 19:47h / Kategorija:
Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images
Generalni direktor Juventusa, Beppe Marotta, navodi da je veliki optimista po pitanju Dani Alvesa i pruža uvid u ostale operacije na mercatu.

"Mercato? Pred nama je istorijski cilj u vidu šestog uzastopnog Scudetta. Cilj nam je da pobedimo u svim nacionalnim takmičenjima i da u Evropi postignemo maksimalni rezultat. Stoga ćemo i povući odgovarajuće poteze na mercatu, koji može biti važan elemenat rasta kvaliteta ekipe. Dani Alves? Reč je o igraču koji je privukao našu pažnju. Treba razrešiti situaciju sa Barcelonom, kada se to desi, onda ćemo ponuditi ugovor. Veliki sam optimista po tom pitanju. Lichtsteiner će ostati u Juventusu."

"Susreli smo se sa Florentinom Perezom, ali nismo razgovarali o Morati. Zakazali smo sastanak za ovu ili sledeću nedelju. Na tome sastanku ćemo razjasniti poziciju Morate, ali ćemo sa Realom razgovarati i o drugim interesantnim mogucnostima. Isco? Nije korisno sada govoriti o imenima. Mascherano i Andre Gomes? To su igrači koji nas interesuju, ali su vrlo komplikovane operacije. Ove godine ćemo angažovati malo igrača, ali vrlo kvalitetnih. Takođe, moramo redukovati broj igrača u skladu sa normama Serie A."

"Da li sam optimista ili pesimista po pitanju Morate? Oduvek smo govorili kako na njega računamo, a njegova želja je da ostane kod nas. Ipak, Real Madrid odlučuje o sudbini momka, sve zavisi od njihove odluke. Na sastanku sa njima ćemo videti kako stvari stoje, mercato je dinamičan, možda pronađemo neke interesantne prilike. Juventus i Real Madrid su u odličnim odnosima."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.