14/08/2018

De Cecco je novi partner Juventusa

u 16:54h / Kategorija:
Foto: Juventus.com
Juventus je potpisao novo partnerstvo, ovoga puta sa prestižnom kompanijom De Cecco, koja se bavi prozivodnjom testenina.

Partnerstvo između De Cecca i Juventusa predstavlja partnerstvo između dva prestižna reprezenta svojih delatnosti. Parterstvo se bazira na zajedničkim vrednostima prestižnih italijanskih reprezenata, kao što su fokus na detaljima, inovacije i konstantni internacionalni rast. Dva prestižna brenda reprezntuju koncept "Made in Italy", kako u Italiji, tako i u inostranstvu. 

"Imamo italijanski DNK, mi smo među predstavnicima koncepta 'Made in Italy' u inostranstvu. Ponosni smo što možemo poželeti dobrodošlicu De Cecco familiji, koja sa nama deli koncept reprezentovanja italijanske izvrsnosti u inostranstvtu. Ovo partnerstvo pokazuje Juventusovu posvećenost detaljima, u saradnji sa partnerima koji imaju iste ciljeve," rekao je Giorgio Ricci, Co-Chief Revenue Officer - Global Partnership and Corporate Revenues.

"Sa velikom satisfakcijom mogu ozvaničiti početak dugoročnog strateškog partnerstva sa Juventusom, koje se bazira na sledećim vrednostima: izvrsnost, kvalitet i italijanski stil. Naša kompanija je za svet testenina ono što je Juventus u svetu fudbala, apsolutna izvrsnost. Juventus i De Cecco imaju istoriju koja predstavlja sto godina kvaliteta i uspeha, u potrazi da svakog dana pružimo našim fanovima ono što je najbolje, bilo da su pokraj terena ili za stolom," rekao je Francesco Fattori, direktor De Cecca.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.