14/04/2018

"Undici" projekat predstavljen u Milanu

u 17:28h / Kategorija:
Juventus je u Milanu predstavio projekat 'Undici", koji će približiti navijače Stare dame širom sveta klubu i italijanskoj kulturi.

"Undici" je zamišljen kao prostor koji će povezati navijače Juventusa, fudbal, hranu i italijansku kulturu. Projekat se zasniva na sledećim stavkama:

SHARE: Podrazumeva pravougaoni prostor sa stolovima, gde se može sedeti, te čitati knjige i magazini, raditi i socijalizovati uopšte.

EAT: Projekat se realizuje u saradnji sa Segafredo Zanettijem, eminentim proizvođačem kafe. "Undici" će ponuditi gastronomske specijalitete Italije.

SHOP&PLAY: "Undici" ide van fudbala i fudbalskog terena. U ovom prostoru će se moći kupiti širok spektar artikala vezanih za fudbalski tim, ali i iz kategorija Juventusovog stila i kulture.

LEARN: Podrazumeva prostor u kome se može učiti o istoriji Juventusa, preko suvenira, postera, slika i sličnih stvari. 

Na događaju u Milanu je samo predstavljen izgled budućih objekata, koji će se uskoro otvarati širom sveta, a Segafredo Zanetti će biti nosilac internacionalnog razvoja projekta. "Undici" će omogućiti navijačima Juventusa da se osećaju povezanim sa klubom, bez obzira što su hiljade kilometara udaljeni od Allianz Stadiuma. Navijači će moći da iskuse "Made in Italy" i "Made in Juve" kvalitet.Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.