21/03/2018

Otvara se J Hotel

u 14:23h / Kategorija:
Foto: Juventus.com
Uskoro će biti otvoren J Hotel u zoni Continasse uz Allianz Stadium, u okviru ranije najavljenog projekta J Village.

Nastavlja se finalizacija radova na objektima u Continassi, području oko Allianz Stadiuma, u okviru projekta J Village. Nakon novog sedišta kluba, trening centra i internacionalne škole, u kompleksu će uskoro biti otvoren i J Hotel. J Hotel je hotel sa četiri zvezdice, prostiraće se na površini od 11200 kvadradtnih metara, imaće 138 apartmana, uz dodatne catering prostorije, sale za sastanke i spa centar.

J Hotel je u vlasništvu J Village real estate fund, a njime će biti upravljano preko kompanije B&W Nest. S.r.l, koja je u vlasništvu Eden Travel Group S.r.l. (60%) i Juventus Football Club S.pA. (40%). J Hotel je prvi hotel u Italiji koji je otovren u saradnji sa fudbalskim klubom, a navijačima će omogućiti da upoznaju svet Juventusa još bliže, uživajući u italijanskoj kulturi i kuhinji.

J Hotel se nalazi samo par stotina metara od Allianz Stadiuma, uz novi trening centar Juventusa, čija je izgradnja u potpunosti kompletirana. Celo krilo J Hotela će biti na raspolaganju ekipi Juventusa, koja će od naredne sezone napustiti trening centar u Vinovu i preseliti se ovde.

"Otvaranje J Hotela predstavlja još jedan korak u rekonstrukciji zone Torina koja je decenijama bila napuštena. Juventus je bio inicijator ove operacije i investirao je preko 350 miliona evra, ukoliko uzmemo obzir investicije vezane za Allianz Stadium, strukture koje su u vlasništvu J Village real estate fund i komercijalne inicijative oko stadiona. Juventusovo sedište se na ovoj adresi nalazi već skoro godinu dana, u via Durento," rekao je Aldo Mazzia, finansijski direktor kluba.

J Hotel će pružiti fantastično iskustvo navijačima, turistima i ostalim posetiocima, koji će moći da borave u istom hotelu u kome će biti i igrači Juventusa. Velika pažnja će biti posvećena kuhinji, jer će hotel imati restoran koji će biti otvoren za javnost, pored toga što je na usluzi njegovim korisnicima. Restoran će raspolagati kapacitetom od 140 mesta, uz dodatnih 60 mesta u okviru spoljašnje bašte. U restoranu će biti dostupan širok asortiman jela internacionalne, mediteranske i pijemontske kuhinje. J Hotel će pružati i catering usluge, imaće četiri sale sa po 20 mesta, kao i salu od 93 mesta koja se može adaptirati po potrebi. 


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.