19/09/2017

Tragedija u Juventus akademiji

u 20:30h / Kategorija:
Tragedija u Juventus akademiji
Tommaso Cerase / Foto: NYDailyNews.com

Jučerašnji dan donio je tragediju na Manhattnu, kada je okvir gola pao na glavu devetogodišnjem polazniku Juventus akademije, te istom ga i usmrtio.

Tommaso Cerase se prema današnjem izvještaju policijske uprave igrao na golu, objesivši se rukama na horizontalnu prečku gola, koju je pri tom oborio, a koja je nesretno završila na licu učenika četvrtog razreda privatne škole Park West High School. Tragediji je prisustvovala nekolicina odraslih osoba, uključujući i majku nastradalog djeteta, ali incidentu nitko nije svjedočio, budući da je iste kako piše The New York Daily News privukao prasak koji je proizveo pad okvira gola na drvenu površinu dvorane. Uprkos brzoj intervenciji hitne pomoći, Tommaso Cerase je sat vremena poslije podlegao u bolnici. Tim Ju1897.net portala ovim putem želi izraziti iskreno saučešće familiji nastradalog dječaka.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.