22/08/2017

Segafredo je novi partner Juventusa

u 13:01h / Kategorija:
Foto: Juventus.com
Juventus je objavio da je potpisano trogodišnje partnerstvo sa kompanijom Segafredo Zanetti, koja je među najvećim prozivođačima espresso kafe u Italiji i svetu.

Partnerstvo omogućava Segafredu da koristi Juventusova obeležja, a cilj obeju strana je promocija italijanskog vrhunskog kvaliteta na globalnom nivou. Kao Offical Coffee Partner, Segafredo kafa će biti distribuirana u svim barovima i restoranima na Allianz Stadiumu.

"Novo partnerstvo pokazuje koliko klub naglašava promociju italijanskih kompanija sa jakim internacionalnim karakterom. Segafredo Zanetti je partner koji je poznat širom sveta zbog dokazanog kvaliteta i koji podržava vrednosti bliske našem klubu. Italijanska kafa je poznata na globalnom nivou, baš kao i italijanski fudbal," rekao je Giorgio Ricci.

"Segafredo Zanetti je ambasdor italijanskog espressa u svetu i uvek je sa interesovanjem obraćao pažnju na svet sporta zbog njegovih pozitivnih društvenih vrednosti. Prirodno je bilo povezati se sa Juventusom, koji je klub sa najvećim internacionalnim karakterom od svih italijanskih klubova. Odmah smo stvorili veliko partnerstvo, koje će se pokazati jedinstvenim. Počinjemo našu avanturu na Allianz Stadiumu, a uskoro ćemo zajedno putovati svetom," izjavio je Giorgio Boggero, predstavnik kompanije.Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.