30/06/2017

Juventus prezentovao novi Store i otkrio gostujuću garnituru

u 22:03h / Kategorija:
Juventus prezentovao novi Store i gostujuću garnituru
Foto: Juventus.com

Juventus je spektakularnom ceremonijom prezentovao novi Juventus Store u okviru Allianz stadiona. Sa preko 800 kvadratnih metara prodajnog prostora, novi Juventus Store raspolaže i sa dva ulaza (jednim iz Juventus Muzeja, te drugim iz Allianz stadiona), 330 inčnim medijskim zidom, 5 kabina za presvlačenje, te 10 područja predviđenih za štampanje imena na dresove i kopačke.

Navedeni brojevi samo daju predodžbu o skali novog Juventus Storea. Spektakularna svečanost otvorenja na Allianz stadionu pružila je ostatak - glamur, uzbuđenje i eleganciju u podjednakoj mjeri.
Foto: Juventus.net

"Načini na koji ljudi pokazuju svoju strast i podršku njihovom timu se mijenjaju. Raspon naših proizvoda raste i po kvaliteti i količini, prisiljavajući potrebu za povećanjem prostora i širenjem naših granica. Stara trgovina obuhvaćala je površinu od 350 kvadratnih metara, odnosno više nego duplo manje od novootvorenog prostora. Sve inovacije će poslužiti za bolji doživljaj kupovine i stvaranje pravog brenda. Nova trgovina se sa stilskog gledišta savršeno uklapa u novi identitet kluba, obnovljenog novog vizualnog doživljaja koji predstavlja važan korak prema našoj budućnosti, putovanje koje je započelo u januaru. Ukoliko ovdje u trgovini ne mogu pronaći željeni proizvod, veličinu ili boju, kupci su u mogućnosti iz naše prodavnice naručiti ga izravno sa interneta, ili putem interaktivnih zaslona, izvršiti uplatu, te dogovoriti mjesto i datum isporuke. Ovdje smo uspjeli premostiti jaz između fizičke trgovine i njegovog online ekvivalenta," bile su riječi Silvia Vigata, zamjenika voditelja prihoda, voditelja brenda, licenciranja i maloprodaje koji je istim prepustio prisutne nevjerojatnoj noći zabave u domu italijanskog prvaka na kojem je također gostovao DJ Stefano Fontana.

U centru znatiželje zvanica bila su tri staklena regala sa satom koji su bila postavljeni oko trgovine. Kako je vrijeme prolazilo i minute otkucavale, dva su otkrila domaći dres Juventusa za narednu sezonu 2017/18, kao i popratnu ležerniju odjeću, ali je treći predstavljao najveće iznenađenje. U pratnji fantastične izvedbe freestylerice Melody Donchet, posljednji regal otkrio je na novu žuto-plavu garnituru gostujućih dresova Juventusa za nadolazeću sezonu Bianconera.

Zapanjujući novi Juventus Store spreman je ponuditi bolje i brže iskustvo kupovine kada i službeno 1. jula otvori svoja vrata javnosti. Galeriju događaja pogledajte na zvaničnoj stranici Juventusa (klik).


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.