06/04/2017

Chiellini stekao diplomu Mastera Poslovne ekonomije

u 19:00h / Kategorija:
Chiellini stekao diplomu Mastera Poslovne ekonomije
Foto: Juventus.com

Dugogodišnji odbrambeni stub Juventusa, Giorgio Chiellini danas je branio ipak nešto drugo, a ubrzo potom i podigao "trofej" drugačije vrste od onog u kojeg smo ga kontekstu navikli gledati i stekao diplomu Mastera Poslovne ekonomije.

"Do kraja! Taj me moto prati i na terenu. Također me je podržavao u proteklim godinama koje sam provodio pokraj knjige. Sretan sam zbog ovoga postignuća," glasila je izjava 32-godišnjaka nakon primanja diplome na Školi Menadžmenta i ekonomije Univerziteta u Torinu. Vijest o odbrani master rada Giorgia Chiellinia na temu "Poslovni model fudbalskog kluba Juventus u internacionalnom kontekstu," prenijela je službena stranica Bianconera, a ovom prilikom se i Portal Ju1897.net pridružuje svim čestitkama velikom Juventinu i  čuvaru Stare dame.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.