31/03/2017

Pjaca će danas biti operisan u Villi Stuart

u 14:21h / Kategorija:
Foto: Marco Luzzani/Getty Images
Doktor Boris Nemec, šef medicinskog tima reprezentacije Hrvatske, navodi da je zabrinut u vezi oporavka Marka Pjace.

Pjaca će danas biti operisan u Villi Stuart u Rimu, a operisaće ga doktor Mariani, poznat po metodama koje igrače vraćaju relativno brzo na teren. "Zabrinut sam zbog Pjace, jer se 45% igrača ne vrati na stanje u kome su bili ranije. Mariani koristi metode, po kojima se očekuje oporavak za 4-5 meseci, ali FIFA preporučuje oporavak od 7-8 meseci. Nikad ne bih dozvolio igraču da se vrati pre šestomesečnog odsustva, jer postoji rizik za obnovu povrede. Pjaca će moći da trči nakon tri meseca, ali neće biti u stanju da menja pravac kretanja. Ukoliko bi me igrač pitao o povratku pre šest meseci, rekao bih mu da promeni doktora," rekao je Nemec za 24 sata.

"Operacija će biti izvedena u 14 časova. Sada sam sa Markom, on je veoma opušten, moral je visok. Imamo veliko poverenje u profesora Marianija. Juventus prati sve sa velikom pažnjom, kao pravi veliki klub, ali u to nismo ni sumnjali," rekao je Naletilić, agent Pjace.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.