06/08/2016

Istorijat i evolucija grba Juventusa, jedanaesti dio

u 09:38h / Kategorija:
Istorijat i evolucija grba Juventusa, jedanaesti dio
Foto: Ju1897.net

U jedanaestom izdanju kojim i završavamo ediciju istorijata i evolucije grba Juventusa Ju1897.net Portal vam donosi grb koji je predstavljao klub u periodu od 2005. do 2017. godine.

Ova verzija grba je redizajn prethodnog, tradicionalnog grba. Unutar grba oivičenog crnom, na gornjoj polovini unutar konveksnog bijelog polja je natpis sa imenom kluba predstavljen crnim slovima. Ispod samog naslova stoji krivulja u zlatnoj boji koja predstavlja čast Stare dame. Na dnu su postavljeni uobičajeni simboli, kruna - sada potpuno stilizovana, kao i bijeli jureći bik u okviru crnog štita.

Originalnu HD verziju ovog Wallpapera možete skinuti putem ovoga linka (klik), odnosno na stranici predviđenoj multimediji na našem Portalu pod Meni>Wallpapers.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.