10/03/2016

Allegri: "Ovo je moje vreme"

u 20:41h / Kategorija:
Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images
Massimiliano Allegri otkriva kakav je bio njegov odnos sa Silviom Berlusconijem i osvrće se na greške koje je pravio.

"Slušao sam savete, ali sam uvek radio onako kako mislim da je ispravno. Nisam uvek u pravu i ne kažem uvek prave stvari, bilo bi zaista dosadno da sam takav. Imao sam mnogo grešaka u životu i sigurno se niko ne bi kladio na čoveka poput mene. Govorili su: 'Bolje se kladi na konje, on je ostavio ženu pred oltarom.' Ipak, znaju da sam iz Livorna, da sam zaista tvrd. Srećan sam zbog nekih grešaka, platio sam zbog toga, ali su mi pomogle da postanem zreliji."

"Imao sam dobar odnos sa Berlusconijem. Mada, mnogi ljudi su izmišljali razne priče i drame. On je dobar čovek, ali su nam se putevi rastavili kada rezultati nisu bili dobri. Kada sam otpušten iz Milana, to mi je saopštio Galliani. Berlusconi me je zvao narednog dana. Nisam sujeveran, ali verujem u pozitivnost. Cellino, bivši predsednik Cagliarija je veoma sujeveran. Njegov omiljeni broj je 23, pa je bio totalno lud za Larriveyem koji je nosio taj broj. Kada Larrivey i Matri postignu gol, čiji je broj u ogledalu bio 23, suprotno od 32, Cellino bi bio u ekstazi."

"Kada su stvari bile loše, svi su pripremali moji sahranu. Sada moraju da razmisle opet o tome. Rekao sam sebi: 'sada ću početi da se zabavljam'. U fudbalu je svako profesor, svako priča o taktikama i formacijama. Ipak, istina je da u ovom sportu nema novina još otkad je zabranjen povratni pas golmanu (da loptu ne sme uhvatiti rukama). Sve ostalo je samo priča."


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net Portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net Portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da iste autore sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.