25/09/2017

Saopštenje kluba o presudi

u 18:30h / Kategorija:
Foto: Juventus.com
Nakon izrečene presude, Juventus je preko svog zvaničnog sajta objavio da su kategorički odbačene veze sa organizovanim kriminalom, ali da će se klub žaliti na presudu.

Nakon izrečene presude Juventus će se žaliti Apelacionom sudu, u potpunosti uveren u svoju ispravnost. Bez obzira na to što su izrečene dugoročne suspenzije predsedniku i drugim radnicima kluba, Juventus je zadovoljan što je u presudi kategorički odbačena povezanost kluba sa kriminalnim organizacijama. Juventus veruje sportskom pravosudnom sistemu i želi još jednom naglasiti da je klub uvek u potpunosti sarađivao sa organima reda kako bi osigurao bezbednost i javni red.

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da autore istih sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.