| Naredni susreti Juventusa: *22. januar, 20:45h, 21. kolo Serie A, Juventus - Genoa, Allianz Stadium, Torino; *28. januar, 15:00h, 22. kolo Serie A, Chievo Verona - Juventus, Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona; *04. februar, 15:00h, 23. kolo Serie A, Juventus - Sassuolo, Allianz Stadium, Torino; |

15/09/2017

Pecoraro zahteva 30 mesesci suspenzije za Agnellija

u 16:41h / Kategorija:
Foto: Chris Brunskill Ltd/Getty Images
Savezni tužilac Giuseppe Pecoraro je zatražio 30 meseci suspenzije za Andreu Agnellija, zbog navodnog narušavanja paragrafa 1 i 12 sportskog zakona, koji se odnosi na odnose sa navijačima.

Pecoraro zahteva 30 meseci suspenzije i kaznu od 50.000 evra za Agnellija, kao i dve domaće utakmice Juventusa bez navijača, dok bi na trećoj bila zatvorena Curva Sud uz kaznu od 300.000 evra. U slučaju da Agnelli bude kažnjen, predsednik neće moći da obavlja funkciju u navedenom trajanju, ali kazna stupa na snagu tek nakon odluke trećeg stepena sudstva. Tokom procesa, Agnelli može dobiti i skraćenje kazne. Ukoliko bude suspendovan na period duži od godinu dana, onda će mu biti zabranjen povratak na funkciju predsednika u trajanju od 10 godina, osim ako ga FIGC ne rehabilituje. Agnellijevo predsedavanje u ECA nije pod znakom pitanja.


Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Ju1897.net Portala. Korištenjem Portala, korisnik prihvata Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ju1897.net Portal zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja, kao i da iste autore sankcioniše zabranom komentarisanja. Za više pojedinosti posjetite naše Uslove korištenja.